Om oss

Om oss  - Om oss

Dette er en nettside som omhandler ulike bøker og forfattere som skriver om økonomi. I tillegg vil du få innsyn i en rekke forlag som publiserer disse bøkene. Vi er sikre på at du kommer til å finne noe du synes er lærerikt blant alt vi tilbyr på hjemmesidene våre!

Hvem er vi 2 - Om oss

Hvem er vi?

Vi i Calvaria er en gruppe personer som er opptatt av at folk kan forbedre sin egen økonomi på mange ulike måter. Det finnes nærmest uendelig med ressurser der ute, og vi vil prøve så godt vi kan å veilede deg gjennom jungelen. Vi vil også fortelle om våre egne erfaringer og hvordan vi har forbedret vår egen økonomi, slik at du kan gjøre det samme!

Hvorfor har vi laget denne siden - Om oss

Hvorfor har vi laget denne siden?

Noe som er sikkert, er at vi i Calvaria lenge har vært opptatt av forlag og finansbøker. Dette er kunnskap vi vil dele med dere. Økonomi er noe de fleste av oss må forholde oss til daglig, og det å få en skikkelig grundig innføring i hva det faktisk er, kan gjøre en stor forskjell, ikke bare for din egen, men for hele familiens økonomi. Det er derfor vi har laget denne siden, fordi vi vil at du skal være så informert som overhodet mulig. Vi vil fortelle deg om hva slags forlag du bør følge for å få de aller beste økonomibøkene, men vi vil også fortelle deg om bøker vi liker utrolig godt. Det å få et annet perspektiv på hva økonomi er, kan hjelpe oss alle til å bli bedre på både å bruke og spare penger. Det er ofte også utrolig mye lettere enn du tror.

Vi håper derfor at du er interessert i å følge siden vår og kanskje til og med melde deg på nyhetsbrevet vårt. Vår erfaring er at man aldri kan få nok økonomitips. Kanskje vi er litt for store fans av økonomitips, men vi vil gjerne at du skal oppleve den samme gleden!