Hvilke forlag er det verdt å følge med på?

Hvilke forlag er det verdt a folge med pa - Hvilke forlag er det verdt å følge med på?

Det finnes en rekke forlag der ute, noe vi liker svært godt. Vi håper flere og flere velger å opprette forlag som har fokus på finans og økonomi! Dette er jo såpass spennende temaer at vi tenker at det kan være viktig for absolutt alle.

Vurder selv - Hvilke forlag er det verdt å følge med på?

Vurder selv

Vi kan selvsagt anbefale en rekke forlag, men det som er aller viktigst for oss er at du finner et forlag du selv mener at du kan stole på. Dette fordi det er vanskelig å unngå politikk når det kommer til økonomi og finans. Derfor vil du ha ulike formeninger om hva som er bra og dårlig avhengig av hvor du står politisk. Vi er nok ikke de eneste som tenker slik.

Nybegynner - Hvilke forlag er det verdt å følge med på?

Nybegynner

Det er alltid vanskelig å være nybegynner når det kommer til å lese bøker, men også når det kommer til å finne seg forlag man liker. Derfor anbefaler vi at du stiller deg selv noen spørsmål.

 

Disse spørsmålene er:

* Hva er det jeg vil lære mer om?

* Hvor står jeg politisk?

* Hvor står jeg økonomisk?

* Har jeg lyst til å lære om ting jeg er uenig i eller vil jeg fokusere på ting jeg er enig i?

* Vil jeg ha alle perspektiver eller spesifikke perspektiv?

Når du har stilt deg disse spørsmålene, vil du kunne finne forlag som passer for deg og din situasjon. Det som er sikkert, er at du kommer til lære mye på din reise når det kommer til å finne det perfekte forlaget for deg. Det er en reise du kommer til å elske å være med på! Så, hvilket forlag er verdt å følge for deg?

95e6ee79950a786ea4913be1072d683e - Hvilke forlag er det verdt å følge med på?