Hold deg oppdatert på det som skjer!

Hold deg oppdatert pa det som skjer - Hold deg oppdatert på det som skjer!

Noe vi mener at flere bør bli flinkere på, er å holde seg oppdatert på interessene sine. Det er derfor vi har laget dette nyhetsbrevet. Hvis du vil vite mer om hva du kan forvente av nyhetsbrevet vårt, er det bare å lese videre.

Hva kan du forvente av nyhetsbrevet vart - Hold deg oppdatert på det som skjer!

Hva kan du forvente av nyhetsbrevet vårt?

Du kan forvente at du vil få spennende økonomisk stoff rett inn i din innboks. Vi er en nettside som handler om forlag, tjenestene forlagene tilbyr, bøker, forfattere, økonomi og finansbøker. Dette betyr at du kan forvente variert stoff, innenfor et spesifikt tema. Kanskje du også har lyst til å bidra til å skrive for oss? Da vil du også få muligheten til å skrive for vårt nyhetsbrev.

Vi er svært opptatt av å holde oss informert om nye økonomiske forandringer, bøker som kommer ut og det å diskutere økonomi. Det er det nyhetsbrevet vårt vil inneholde. Hvis dette er noe du er interessert i, anbefaler vi deg selvsagt at du abonnerer.

Litt mer om nyhetsbrevet - Hold deg oppdatert på det som skjer!

Litt mer om nyhetsbrevet

Vi håper at vi kan få en solid base som kan bidra med spørsmål og innlegg til nyhetsbrevet vårt. Vi vil mest sannsynlig være i en fase hvor vi finner ut av hva som passer våre lesere best, og derfor vil vi gjerne høre dine tilbakemeldinger om hva som er bra og ikke.

Et nyhetsbrev skal ikke bare være en enveiskommunikasjon. Dette er noe vi er svært opptatt av. Derfor tar vi alle tilbakemeldinger og innlegg svært seriøst. Du vil skjønne dette når du begynner å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Det vil være et nyhetsbrev som kommer akkurat ofte nok. Det vil være et nyhetsbrev som har godt stoff for både nybegynnere og litt mer erfarne i bransjen. Det er rett og slett et prosjekt vi er veldig spent på.

Vi håper så inderlig at du tar deg tiden til å skrive inn e-postadressen din, slik at du kan bli med på denne spennende reisen vi har begynt på. Vi krysser alt vi har for at du liker der du ser og at du fortsetter å abonnere!