Har du lyst til å dele dine meninger?

pexels expect best 351265 - Har du lyst til å dele dine meninger?

Det er flere muligheter når det kommer til å dele dine meninger med oss. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan ta kontakt med oss, skrive for oss, eller rett og slett stille oss spørsmål! Vi er åpne for tilbakemeldinger, ris og ros!

Skrive for oss - Har du lyst til å dele dine meninger?

Skrive for oss?

Hvis du har lyst til å skrive for oss, er det jo absolutt muligheter til dette. Du kan for eksempel sende inn tekster du vil at vi skal publisere, eller du kan ta kontakt med oss for å sjekke hvilke temaer vi ønsker å få dekket. Det er rett og slett mange muligheter for at du kan få dine ting på trykk hos oss! Vi er åpne for at nye og spennende skribenter skal få utfolde sine talenter hos oss. Det er noe vi er virkelig klar for altså.

Still sporsmal - Har du lyst til å dele dine meninger?

Still spørsmål

En annen måte å få svar på ting du lurer på, er å ta kontakt med oss. Du kan stille ethvert spørsmål du måtte ha, og vi er villige til å svare på det aller meste! Kanskje vi bør lage en spalte der du kan sende inn spørsmål? Det er mange muligheter! Det å stille spørsmål gjør også at vi kan se annerledes på det vi allerede har skrevet. Kanskje du har avdekket noen feil og mangler i tekstene våre. Da er det forståelig at du ønsker å påpeke dette. Vi oppfordrer deg også til å stille spørsmål som du ikke vet om vi har svart på før. Still alle spørsmålene du kan komme på!

Kom med tilbakemeldinger - Har du lyst til å dele dine meninger?

Kom med tilbakemeldinger

Er det noe du er uenig i? Kanskje du vil skrive et svar på noen av innleggene vi legger ut. Bare send det til oss. Vi elsker å ha en god og grei debatt med våre lesere, men hold det saklig. Det er det viktigste for at debatten skal ha god flyt og være så åpen som overhodet mulig. Har du noe i tankene? Ta kontakt da vel!

Vi håper at du får lyst til å kontakte oss med dine meninger. Kanskje du til og med kan begynne å skrive for oss? Det er noe vi synes hadde vært veldig stas. Vi håper at du får blod på tann og har lyst til å bli med på laget. Du er hjertelig velkommen!